Makelaars in Oijen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oijen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Oijen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oijen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oijen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oijen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Oijen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Oijen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 489.000
 • Gemiddelde verkooptijd 48
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 235.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oijen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oijen

In Oijen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 710.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 235.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oijen.

Bij de verkoop van een huis in Oijen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 248 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 710.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oijen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oijen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 489.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oijen is A+++. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oijen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oijen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oijen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oijen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Akker Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Oijen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oijen.

Populaire buurten in Oijen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oijen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oijen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oijen

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 449.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Buitengebied Oijen

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 650.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Oijen

In Oijen zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Akker Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oijen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bernhardweg 23 Akker Makelaardij € 795.000
Grotestraat 1 a Van den Heuvel Makelaars € 775.000
Grotestraat 12 Bato Makelaars en Woningadviseurs € 525.000
Smits van Oijenweg 22 Van den Heuvel Makelaars € 475.000
Pastoor van de Mortelstraat 5 Evelien Ploegmakers Makelaardij € 465.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oijen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oijen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Oijen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oijen.

Wat kost een makelaar in Oijen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oijen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oijen van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oijen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oijen zijn € 2.400 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oijen?

+

De meest verkopende makelaar van Oijen is Akker Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oijen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oijen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oijen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oijen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!