Evelien Ploegmakers Makelaardij

Evelien Ploegmakers Makelaardij is een makelaar gevestigd in Oss. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Evelien Ploegmakers Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Evelien Ploegmakers Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oss en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Evelien Ploegmakers Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Evelien Ploegmakers Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 402.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 41.000
  • Aantal transacties 86
Meer informatie over Evelien Ploegmakers Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Evelien Ploegmakers Makelaardij verkoopt

Evelien Ploegmakers Makelaardij is het meeste actief in Oss. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Evelien Ploegmakers Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Evelien Ploegmakers Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oss 65 € 381.000
Lith 6 € 523.000
Macharen 3 € 347.000
Heesch 3 € 720.000
Oijen 2 € 458.000

Type woningen die Evelien Ploegmakers Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Evelien Ploegmakers Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Evelien Ploegmakers Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
2 onder 1 kapwoning
30%
hoekwoning
12%
vrijstaande woning
12%
eindwoning
8%
portiekwoning
4%
galerijflat
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Evelien Ploegmakers Makelaardij

Wat kost Evelien Ploegmakers Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Evelien Ploegmakers Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Evelien Ploegmakers Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Evelien Ploegmakers Makelaardij actief?

+

Evelien Ploegmakers Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oss, Lith, Macharen, Heesch en Oijen.

In welk prijssegment is Evelien Ploegmakers Makelaardij actief?

+

Evelien Ploegmakers Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Evelien Ploegmakers Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 402.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oss

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oss en vergelijkbaar is aan Evelien Ploegmakers Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!