Makelaars in Geffen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Geffen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Geffen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Geffen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Geffen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Geffen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Geffen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 490.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 218.000
 • Aantal transacties 41
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Geffen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Geffen

In Geffen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 668.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 218.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Geffen.

Bij de verkoop van een huis in Geffen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 156 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 668.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Geffen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Geffen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 490.000.

Het meest voorkomende energielabel in Geffen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Geffen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Geffen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Geffen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Geffen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Akker Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Geffen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Geffen.

Populaire buurten in Geffen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Geffen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Geffen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Geffen

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 466.000
  Woningen verkocht
  37
 • 2. Runrot en Papendijk

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 756.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Geffen

In Geffen zijn de afgelopen maand 41 woningen verkocht. Makelaar Akker Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Geffen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Het Geffens Veld 10 - 10 A Akker Makelaardij € 895.000
Dokter Jansenhof 4 Boumij Makelaars € 875.000
Weverstraat 9 Akker Makelaardij € 825.000
De Rosmolen 11 Van der Krabben makelaardij € 775.000
Elzendreef 3 Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester € 749.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Geffen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Geffen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Geffen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Geffen.

Wat kost een makelaar in Geffen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Geffen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Geffen van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Geffen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Geffen zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Geffen?

+

De meest verkopende makelaar van Geffen is Akker Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Geffen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Geffen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Geffen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Geffen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!