Cheizoo Makelaardij

Cheizoo Makelaardij is een makelaar gevestigd in Oss. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Cheizoo Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Cheizoo Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oss en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Cheizoo Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Cheizoo Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Cheizoo Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 422.000
  • Gemiddelde verkooptijd 105
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -136.000
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Cheizoo Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Cheizoo Makelaardij verkoopt

Cheizoo Makelaardij is het meeste actief in Oss. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Cheizoo Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Cheizoo Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Macharen 2 € 423.000
Maren-Kessel 1 € 595.000
Lith 1 € 549.000
Boven-Leeuwen 1 € 375.000
Oss 1 € 299.000

Type woningen die Cheizoo Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Cheizoo Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Cheizoo Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
60%
benedenwoning
20%
halfvrijstaande woning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Cheizoo Makelaardij

Wat kost Cheizoo Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Cheizoo Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Cheizoo Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Cheizoo Makelaardij actief?

+

Cheizoo Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Macharen, Maren-Kessel, Lith, Boven-Leeuwen en Oss.

In welk prijssegment is Cheizoo Makelaardij actief?

+

Cheizoo Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Cheizoo Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 422.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oss

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oss en vergelijkbaar is aan Cheizoo Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!