Dorpswonen.nl

Dorpswonen.nl is een makelaar gevestigd in Groesbeek. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dorpswonen.nl hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Dorpswonen.nl is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groesbeek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dorpswonen.nl. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Dorpswonen.nl zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Dorpswonen.nl in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 451.000
  • Gemiddelde verkooptijd 79
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 35.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Dorpswonen.nl
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dorpswonen.nl verkoopt

Dorpswonen.nl is het meeste actief in Groesbeek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dorpswonen.nl woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dorpswonen.nl ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groesbeek 5 € 462.000
Hapert 1 € 689.000
Kessel 1 € 419.000
Uden 1 € 239.000
Overloon 1 € 280.000

Type woningen die Dorpswonen.nl verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dorpswonen.nl diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dorpswonen.nl het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
71%
tussenwoning
29%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dorpswonen.nl

Wat kost Dorpswonen.nl bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dorpswonen.nl voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dorpswonen.nl je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Dorpswonen.nl actief?

+

Dorpswonen.nl heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groesbeek, Hapert, Kessel, Uden en Overloon.

In welk prijssegment is Dorpswonen.nl actief?

+

Dorpswonen.nl is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dorpswonen.nl actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 451.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groesbeek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groesbeek en vergelijkbaar is aan Dorpswonen.nl. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!