Makelaars in Baarle-Nassau

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Baarle-Nassau, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Baarle-Nassau. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Baarle-Nassau helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Centrumgebied Baarle-Nassau.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Baarle-Nassau zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Baarle-Nassau afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 386.000
 • Gemiddelde verkooptijd 48
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -13.000
 • Aantal transacties 30
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Baarle-Nassau
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Baarle-Nassau

In Baarle-Nassau is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 393.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -13.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Baarle-Nassau.

Bij de verkoop van een huis in Baarle-Nassau is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 393.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Baarle-Nassau. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Baarle-Nassau weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 386.000.

Het meest voorkomende energielabel in Baarle-Nassau is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Baarle-Nassau. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Baarle-Nassau

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Baarle-Nassau? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Baarle-Nassau. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat van Baarle Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Baarle-Nassau, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Baarle-Nassau.

 • Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 360.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 355.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 373.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 249.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Baarle-Nassau

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Baarle-Nassau? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Baarle-Nassau. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Centrumgebied Baarle-Nassau

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 361.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Dorp Noord

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 335.000
  Woningen verkocht
  9
 • 3. Hoogbraak

  Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 441.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. Buitengebied Baarle-Nassau

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 586.000
  Woningen verkocht
  3
 • 5. Loveren

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 265.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Baarle-Nassau

In Baarle-Nassau zijn de afgelopen maand 30 woningen verkocht. Makelaar van Baarle Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Baarle-Nassau.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Grens 97 van Baarle Makelaardij € 759.000
Grensweg 22 van Baarle Makelaardij € 599.000
Eekhoornpad 22 Appels Makelaardij B.V. | NVM-QUALIS € 595.000
Sperwerstraat 55 van Baarle Makelaardij € 509.000
Aloysiusstraat 2 van Baarle Makelaardij € 489.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Baarle-Nassau

Hoeveel makelaars zijn er actief in Baarle-Nassau?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Baarle-Nassau. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Baarle-Nassau.

Wat kost een makelaar in Baarle-Nassau?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Baarle-Nassau is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Baarle-Nassau van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Baarle-Nassau?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Baarle-Nassau zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Baarle-Nassau?

+

De meest verkopende makelaar van Baarle-Nassau is van Baarle Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Baarle-Nassau zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Baarle-Nassau?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Baarle-Nassau aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Baarle-Nassau.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!