van Baarle Makelaardij

van Baarle Makelaardij is een makelaar gevestigd in Baarle-Nassau. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt van Baarle Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. van Baarle Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Baarle-Nassau en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van van Baarle Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij van Baarle Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties van Baarle Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 419.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -7.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over van Baarle Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar van Baarle Makelaardij verkoopt

van Baarle Makelaardij is het meeste actief in Baarle-Nassau. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar van Baarle Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt van Baarle Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Baarle-Nassau 6 € 441.000
Chaam 1 € 369.000
Tilburg 1 € 339.000

Type woningen die van Baarle Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat van Baarle Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat van Baarle Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
25%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in van Baarle Makelaardij

Wat kost van Baarle Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van van Baarle Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer van Baarle Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is van Baarle Makelaardij actief?

+

van Baarle Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Baarle-Nassau, Chaam en Tilburg.

In welk prijssegment is van Baarle Makelaardij actief?

+

van Baarle Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar van Baarle Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 419.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Baarle-Nassau

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Baarle-Nassau en vergelijkbaar is aan van Baarle Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!