GB Makelaars

GB Makelaars is een makelaar gevestigd in Breda. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt GB Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. GB Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Breda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van GB Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties GB Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 1.168.000
  • Gemiddelde verkooptijd 68
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over GB Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar GB Makelaars verkoopt

GB Makelaars is het meeste actief in Breda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar GB Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt GB Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Breda 14 € 1.071.000
Bavel 1 € 839.000
Oosterhout 1 € 2.850.000

Type woningen die GB Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat GB Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat GB Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
38%
hoekwoning
25%
maisonnette
13%
portiekflat
13%
tussenwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in GB Makelaars

Wat kost GB Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 11.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 17.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van GB Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer GB Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 5.800 en de € 8.800.

Waar is GB Makelaars actief?

+

GB Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Breda, Bavel en Oosterhout.

In welk prijssegment is GB Makelaars actief?

+

GB Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar GB Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 1.168.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 11.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Breda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Breda en vergelijkbaar is aan GB Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!