Makelaars in Terheijden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Terheijden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Terheijden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Terheijden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Molenpolder.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Terheijden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Terheijden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 408.000
 • Gemiddelde verkooptijd 51
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -13.000
 • Aantal transacties 34
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Terheijden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Terheijden

In Terheijden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 382.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -13.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Terheijden.

Bij de verkoop van een huis in Terheijden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 382.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Terheijden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Terheijden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 408.000.

Het meest voorkomende energielabel in Terheijden is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Terheijden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Terheijden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Terheijden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Terheijden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Reimus Makelaardij & Hypotheken de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Terheijden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Terheijden.

Populaire buurten in Terheijden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Terheijden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Terheijden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Molenpolder

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 362.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Zeggepolder-zuid

  Verkooptijd
  70 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 274.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Terheijden noordwest

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 404.000
  Woningen verkocht
  4
 • 4. Kleine Schans

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 692.000
  Woningen verkocht
  4
 • 5. Bergen

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 432.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Terheijden

In Terheijden zijn de afgelopen maand 34 woningen verkocht. Makelaar Reimus Makelaardij & Hypotheken verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Terheijden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ravelijn 13 ERA Focus Makelaars € 795.000
Raadhuisstraat 93 Van Tetering Makelaardij € 749.000
Bastion 28 DietvorstBorman Makelaars € 725.000
Ravelijn 19 Reimus Makelaardij & Hypotheken € 650.000
Bastion 14 Van Tetering Makelaardij € 599.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Terheijden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Terheijden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Terheijden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Terheijden.

Wat kost een makelaar in Terheijden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Terheijden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Terheijden van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Terheijden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Terheijden zijn € 2.000 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Terheijden?

+

De meest verkopende makelaar van Terheijden is Reimus Makelaardij & Hypotheken. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Terheijden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Terheijden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Terheijden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Terheijden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!