Biemans Made Makelaardij o.z.

Biemans Made Makelaardij o.z. is een makelaar gevestigd in Made. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Biemans Made Makelaardij o.z. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Biemans Made Makelaardij o.z. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Made en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Biemans Made Makelaardij o.z.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Biemans Made Makelaardij o.z. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 414.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 21.000
  • Aantal transacties 93
Meer informatie over Biemans Made Makelaardij o.z.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Biemans Made Makelaardij o.z. verkoopt

Biemans Made Makelaardij o.z. is het meeste actief in Made. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Biemans Made Makelaardij o.z. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Biemans Made Makelaardij o.z. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Made 44 € 396.000
Oosterhout 24 € 401.000
Lage Zwaluwe 10 € 402.000
Hooge Zwaluwe 4 € 440.000
Terheijden 3 € 456.000

Type woningen die Biemans Made Makelaardij o.z. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Biemans Made Makelaardij o.z. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Biemans Made Makelaardij o.z. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
25%
tussenwoning
23%
hoekwoning
17%
2 onder 1 kapwoning
13%
portiekflat
9%
halfvrijstaande woning
6%
galerijflat
3%
maisonnette
3%
geschakelde woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Biemans Made Makelaardij o.z.

Wat kost Biemans Made Makelaardij o.z. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Biemans Made Makelaardij o.z. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Biemans Made Makelaardij o.z. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Biemans Made Makelaardij o.z. actief?

+

Biemans Made Makelaardij o.z. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Made, Oosterhout, Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe en Terheijden.

In welk prijssegment is Biemans Made Makelaardij o.z. actief?

+

Biemans Made Makelaardij o.z. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Biemans Made Makelaardij o.z. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 414.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Made

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Made en vergelijkbaar is aan Biemans Made Makelaardij o.z.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!