Makelaars in Hooge Zwaluwe

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hooge Zwaluwe, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Hooge Zwaluwe. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hooge Zwaluwe helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Heerlijkheid Hooge Zwaluwe.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hooge Zwaluwe zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hooge Zwaluwe zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hooge Zwaluwe afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 427.000
 • Gemiddelde verkooptijd 68
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hooge Zwaluwe
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hooge Zwaluwe

In Hooge Zwaluwe is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Hooge Zwaluwe.

Bij de verkoop van een huis in Hooge Zwaluwe is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 146 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hooge Zwaluwe. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hooge Zwaluwe weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 427.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hooge Zwaluwe is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hooge Zwaluwe. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hooge Zwaluwe

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hooge Zwaluwe? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hooge Zwaluwe. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Biemans Made Makelaardij o.z. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Hooge Zwaluwe, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hooge Zwaluwe.

Populaire buurten in Hooge Zwaluwe

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hooge Zwaluwe? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hooge Zwaluwe. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Heerlijkheid Hooge Zwaluwe

  Verkooptijd
  78 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 452.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. De Langstraatspoorlijn

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Hooge Zwaluwe

In Hooge Zwaluwe zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Biemans Made Makelaardij o.z. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hooge Zwaluwe.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wethouder Marcuslaan 10 Biemans Made Makelaardij o.z. € 519.000
Raadhuisstraat 24 c Van Tetering Makelaardij € 499.000
Burgemeester Vlaklaan 30 Biemans Made Makelaardij o.z. € 485.000
Korteweg 17 Biemans Made Makelaardij o.z. € 430.000
Dijkje 9 Biemans Made Makelaardij o.z. € 327.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hooge Zwaluwe

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hooge Zwaluwe?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Hooge Zwaluwe. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hooge Zwaluwe.

Wat kost een makelaar in Hooge Zwaluwe?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hooge Zwaluwe is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hooge Zwaluwe van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hooge Zwaluwe?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hooge Zwaluwe zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hooge Zwaluwe?

+

De meest verkopende makelaar van Hooge Zwaluwe is Biemans Made Makelaardij o.z.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hooge Zwaluwe zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hooge Zwaluwe?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hooge Zwaluwe aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hooge Zwaluwe.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!