Zopfi Makelaardij

Zopfi Makelaardij is een makelaar gevestigd in Made. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Zopfi Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Zopfi Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Made en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Zopfi Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Zopfi Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Zopfi Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 372.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Zopfi Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Zopfi Makelaardij verkoopt

Zopfi Makelaardij is het meeste actief in Made. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Zopfi Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Zopfi Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Made 3 € 437.000
Amsterdam 1 € 295.000
Arnemuiden 1 € 248.000
Rosmalen 1 € 380.000

Type woningen die Zopfi Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Zopfi Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Zopfi Makelaardij het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
25%
tussenwoning
25%
vrijstaande woning
25%
2 onder 1 kapwoning
8%
geschakelde woning
8%
halfvrijstaande woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zopfi Makelaardij

Wat kost Zopfi Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Zopfi Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Zopfi Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Zopfi Makelaardij actief?

+

Zopfi Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Made, Amsterdam, Arnemuiden en Rosmalen.

In welk prijssegment is Zopfi Makelaardij actief?

+

Zopfi Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Zopfi Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 372.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Made

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Made en vergelijkbaar is aan Zopfi Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!