Makelaars in Lage Zwaluwe

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lage Zwaluwe, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Lage Zwaluwe. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lage Zwaluwe helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Die Swaluw.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lage Zwaluwe zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Lage Zwaluwe afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 392.000
 • Gemiddelde verkooptijd 49
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 26
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lage Zwaluwe
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lage Zwaluwe

In Lage Zwaluwe is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 288.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Lage Zwaluwe.

Bij de verkoop van een huis in Lage Zwaluwe is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 105 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 288.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lage Zwaluwe. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lage Zwaluwe weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 392.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lage Zwaluwe is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lage Zwaluwe. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lage Zwaluwe

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lage Zwaluwe? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lage Zwaluwe. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Biemans Made Makelaardij o.z. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Lage Zwaluwe, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lage Zwaluwe.

Populaire buurten in Lage Zwaluwe

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lage Zwaluwe? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lage Zwaluwe. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Die Swaluw

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 332.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Nieuwland

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 389.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Verspreide huizen Lage Zwaluwe

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 658.000
  Woningen verkocht
  3
 • 4. De Heerlijkheid Lage Zwaluwe

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 340.000
  Woningen verkocht
  3
 • 5. Blauwe Sluis

  Verkooptijd
  143 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 440.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Lage Zwaluwe

In Lage Zwaluwe zijn de afgelopen maand 26 woningen verkocht. Makelaar Biemans Made Makelaardij o.z. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lage Zwaluwe.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bosseweg 3 Biemans Made Makelaardij o.z. € 890.000
Roterij 3 ERA Focus Makelaars € 649.000
Landekensdijk 9 Staal Makelaars € 599.000
Bloemendaalse Zeedijk 63 b Klijsen makelaars & adviseurs € 595.000
Molendijk 11 Biemans Made Makelaardij o.z. € 590.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lage Zwaluwe

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lage Zwaluwe?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Lage Zwaluwe. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lage Zwaluwe.

Wat kost een makelaar in Lage Zwaluwe?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lage Zwaluwe is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lage Zwaluwe van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lage Zwaluwe?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lage Zwaluwe zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lage Zwaluwe?

+

De meest verkopende makelaar van Lage Zwaluwe is Biemans Made Makelaardij o.z.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lage Zwaluwe zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lage Zwaluwe?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lage Zwaluwe aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lage Zwaluwe.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!