Van Tetering Makelaardij

Van Tetering Makelaardij is een makelaar gevestigd in Terheijden. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Tetering Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Tetering Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Terheijden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Tetering Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Tetering Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 415.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 48.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Van Tetering Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Tetering Makelaardij verkoopt

Van Tetering Makelaardij is het meeste actief in Terheijden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Tetering Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Tetering Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Terheijden 7 € 398.000
Made 6 € 483.000
Wagenberg 3 € 346.000
Rotterdam 1 € 450.000
Hooge Zwaluwe 1 € 499.000

Type woningen die Van Tetering Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Tetering Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Tetering Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
32%
vrijstaande woning
28%
hoekwoning
24%
tussenwoning
12%
halfvrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Tetering Makelaardij

Wat kost Van Tetering Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Tetering Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Tetering Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Van Tetering Makelaardij actief?

+

Van Tetering Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Terheijden, Made, Wagenberg, Rotterdam en Hooge Zwaluwe.

In welk prijssegment is Van Tetering Makelaardij actief?

+

Van Tetering Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Tetering Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 415.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Terheijden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Terheijden en vergelijkbaar is aan Van Tetering Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!