Makelaars in Made

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Made, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Made. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Made helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Stuivezand.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Made zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Made afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 414.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -16.000
 • Aantal transacties 87
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Made
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Made

In Made is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 410.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -16.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Made.

Bij de verkoop van een huis in Made is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 410.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Made. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Made weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 414.000.

Het meest voorkomende energielabel in Made is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Made. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Made

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Made? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Made. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Biemans Made Makelaardij o.z. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Made, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Made.

Populaire buurten in Made

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Made? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Made. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Stuivezand

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  23
 • 2. De Meede

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 387.000
  Woningen verkocht
  14
 • 3. Vierendelen

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 485.000
  Woningen verkocht
  11
 • 4. Hondenhei

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 370.000
  Woningen verkocht
  10
 • 5. De Dreven

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 399.000
  Woningen verkocht
  9

Top 5 woningen verkocht in Made

In Made zijn de afgelopen maand 87 woningen verkocht. Makelaar Biemans Made Makelaardij o.z. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Made.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oude Kerkstraat 78 Van Tetering Makelaardij € 699.000
Dahliastraat 44 Biemans Made Makelaardij o.z. € 698.000
Acaciastraat 22 Biemans Made Makelaardij o.z. € 695.000
Dorskarstraat 27 Biemans Made Makelaardij o.z. € 650.000
Larixstraat 6 Zopfi Makelaardij € 650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Made

Hoeveel makelaars zijn er actief in Made?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Made. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Made.

Wat kost een makelaar in Made?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Made is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Made van € 4.100 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Made?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Made zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Made?

+

De meest verkopende makelaar van Made is Biemans Made Makelaardij o.z.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Made zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Made?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Made aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Made.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!