Verbrugge Makelaardij

Verbrugge Makelaardij is een makelaar gevestigd in Oosterhout. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Verbrugge Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Verbrugge Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oosterhout en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Verbrugge Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Verbrugge Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 414.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -50.000
  • Aantal transacties 63
Meer informatie over Verbrugge Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Verbrugge Makelaardij verkoopt

Verbrugge Makelaardij is het meeste actief in Oosterhout. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Verbrugge Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Verbrugge Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oosterhout 25 € 375.000
Raamsdonksveer 13 € 431.000
Geertruidenberg 11 € 412.000
Hank 2 € 319.000
Raamsdonk 2 € 367.000

Type woningen die Verbrugge Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Verbrugge Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Verbrugge Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
16%
vrijstaande woning
14%
hoekwoning
12%
portiekflat
11%
galerijflat
7%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
7%
eindwoning
4%
halfvrijstaande woning
1%
maisonnette
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Verbrugge Makelaardij

Wat kost Verbrugge Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Verbrugge Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Verbrugge Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Verbrugge Makelaardij actief?

+

Verbrugge Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oosterhout, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Hank en Raamsdonk.

In welk prijssegment is Verbrugge Makelaardij actief?

+

Verbrugge Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Verbrugge Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 414.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oosterhout

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oosterhout en vergelijkbaar is aan Verbrugge Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!