ERA Makelaardij Amerstreek

ERA Makelaardij Amerstreek is een makelaar gevestigd in Raamsdonksveer. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ERA Makelaardij Amerstreek hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. ERA Makelaardij Amerstreek is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Raamsdonksveer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA Makelaardij Amerstreek. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ERA Makelaardij Amerstreek in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 389.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 73.000
  • Aantal transacties 56
Meer informatie over ERA Makelaardij Amerstreek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar ERA Makelaardij Amerstreek verkoopt

ERA Makelaardij Amerstreek is het meeste actief in Raamsdonksveer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA Makelaardij Amerstreek woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA Makelaardij Amerstreek ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Raamsdonksveer 20 € 391.000
Geertruidenberg 12 € 303.000
Hank 7 € 484.000
Raamsdonk 5 € 375.000
Oosterhout 3 € 439.000

Type woningen die ERA Makelaardij Amerstreek verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA Makelaardij Amerstreek diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA Makelaardij Amerstreek het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
21%
vrijstaande woning
17%
halfvrijstaande woning
8%
hoekwoning
4%
maisonnette
4%
benedenwoning
2%
eindwoning
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA Makelaardij Amerstreek

Wat kost ERA Makelaardij Amerstreek bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA Makelaardij Amerstreek voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA Makelaardij Amerstreek je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is ERA Makelaardij Amerstreek actief?

+

ERA Makelaardij Amerstreek heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Hank, Raamsdonk en Oosterhout.

In welk prijssegment is ERA Makelaardij Amerstreek actief?

+

ERA Makelaardij Amerstreek is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA Makelaardij Amerstreek actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 389.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Raamsdonksveer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Raamsdonksveer en vergelijkbaar is aan ERA Makelaardij Amerstreek. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!