Van der Plas makelaardij bv

Van der Plas makelaardij bv is een makelaar gevestigd in Oosterhout. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van der Plas makelaardij bv hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van der Plas makelaardij bv is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oosterhout en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Plas makelaardij bv. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van der Plas makelaardij bv in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 399.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -73.000
  • Aantal transacties 39
Meer informatie over Van der Plas makelaardij bv
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van der Plas makelaardij bv verkoopt

Van der Plas makelaardij bv is het meeste actief in Oosterhout. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Plas makelaardij bv woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Plas makelaardij bv ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oosterhout 29 € 352.000
Goirle 1 € 475.000
Lopik 1 € 275.000
Pernis Rotterdam 1 € 495.000
Nootdorp 1 € 1.230.000

Type woningen die Van der Plas makelaardij bv verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Plas makelaardij bv diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Plas makelaardij bv het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
2 onder 1 kapwoning
22%
hoekwoning
13%
galerijflat
7%
portiekflat
7%
vrijstaande woning
6%
geschakelde woning
4%
eindwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Plas makelaardij bv

Wat kost Van der Plas makelaardij bv bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Plas makelaardij bv voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Plas makelaardij bv je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Van der Plas makelaardij bv actief?

+

Van der Plas makelaardij bv heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oosterhout, Goirle, Lopik, Pernis Rotterdam en Nootdorp.

In welk prijssegment is Van der Plas makelaardij bv actief?

+

Van der Plas makelaardij bv is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Plas makelaardij bv actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 399.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oosterhout

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oosterhout en vergelijkbaar is aan Van der Plas makelaardij bv. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!