Makelaars in Waspik

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Waspik, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Waspik. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Waspik helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Waspik Beneden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Waspik zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Waspik afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 445.000
 • Gemiddelde verkooptijd 52
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 37.000
 • Aantal transacties 21
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Waspik
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Waspik

In Waspik is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 488.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 37.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Waspik.

Bij de verkoop van een huis in Waspik is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 488.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Waspik. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Waspik weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 445.000.

Het meest voorkomende energielabel in Waspik is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Waspik. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Waspik

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Waspik? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Waspik. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Makelaars van Altena de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Waspik, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Waspik.

Populaire buurten in Waspik

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Waspik? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Waspik. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Waspik Beneden

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 453.000
  Woningen verkocht
  19
 • 2. Waspik Boven

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 365.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Waspik

In Waspik zijn de afgelopen maand 21 woningen verkocht. Makelaar De Makelaars van Altena verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Waspik.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vrouwkensvaartsestraat 3 De Makelaars van Altena € 875.000
Herman Boerhaavestraat 22 Biemans Made Makelaardij o.z. € 835.000
Louis Pasteurstraat 16 De Makelaars van Altena € 628.000
Leeuwerik 59 De Makelaars van Altena € 525.000
Tureluur 6 Van de Zande Makelaardij € 475.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Waspik

Hoeveel makelaars zijn er actief in Waspik?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Waspik. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Waspik.

Wat kost een makelaar in Waspik?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Waspik is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Waspik van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Waspik?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Waspik zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Waspik?

+

De meest verkopende makelaar van Waspik is De Makelaars van Altena. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Waspik zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Waspik?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Waspik aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Waspik.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!