ERA makelaars Oosterhout

ERA makelaars Oosterhout is een makelaar gevestigd in Oosterhout. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ERA makelaars Oosterhout hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. ERA makelaars Oosterhout is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oosterhout en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA makelaars Oosterhout. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ERA makelaars Oosterhout in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 398.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over ERA makelaars Oosterhout
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar ERA makelaars Oosterhout verkoopt

ERA makelaars Oosterhout is het meeste actief in Oosterhout. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA makelaars Oosterhout woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA makelaars Oosterhout ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oosterhout 12 € 406.000
Tilburg 1 € 305.000

Type woningen die ERA makelaars Oosterhout verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA makelaars Oosterhout diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA makelaars Oosterhout het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
17%
eindwoning
17%
portiekwoning
17%
hoekwoning
8%
vrijstaande woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA makelaars Oosterhout

Wat kost ERA makelaars Oosterhout bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA makelaars Oosterhout voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA makelaars Oosterhout je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is ERA makelaars Oosterhout actief?

+

ERA makelaars Oosterhout heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oosterhout en Tilburg.

In welk prijssegment is ERA makelaars Oosterhout actief?

+

ERA makelaars Oosterhout is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA makelaars Oosterhout actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 398.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oosterhout

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oosterhout en vergelijkbaar is aan ERA makelaars Oosterhout. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!