Makelaars in Rijen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rijen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 19 makelaars actief geweest in Rijen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rijen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Vijf Eiken.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rijen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Rijen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 368.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 59.000
 • Aantal transacties 102
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rijen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rijen

In Rijen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 432.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 59.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Rijen.

Bij de verkoop van een huis in Rijen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 432.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rijen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rijen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 368.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rijen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rijen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rijen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rijen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rijen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat KIN Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rijen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rijen.

Populaire buurten in Rijen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rijen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rijen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Vijf Eiken

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 327.000
  Woningen verkocht
  32
 • 2. Wolfsweide

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 381.000
  Woningen verkocht
  27
 • 3. Vliegende Vennen

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 463.000
  Woningen verkocht
  16
 • 4. Schildersbuurt

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 310.000
  Woningen verkocht
  13
 • 5. Rijen Zuid

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 373.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Rijen

In Rijen zijn de afgelopen maand 102 woningen verkocht. Makelaar KIN Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rijen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Atalanta 76 Roland Jansen Makelaars € 875.000
van Glabbeekstraat 24 Rentmeester Makelaardij € 850.000
Statenlaan 3 Hendriks Makelaardij € 675.000
van Glabbeekstraat 5 Roland Jansen Makelaars € 635.000
Mosstraat 2 EHP Makelaardij € 625.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rijen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rijen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 19 makelaars actief geweest in Rijen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rijen.

Wat kost een makelaar in Rijen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rijen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rijen van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rijen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rijen zijn € 1.800 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rijen?

+

De meest verkopende makelaar van Rijen is KIN Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rijen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rijen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rijen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rijen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!