Roland Jansen Makelaars

Roland Jansen Makelaars is een makelaar gevestigd in Rijen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Roland Jansen Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Roland Jansen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rijen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Roland Jansen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Roland Jansen Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Roland Jansen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 647.000
  • Gemiddelde verkooptijd 70
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Roland Jansen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Roland Jansen Makelaars verkoopt

Roland Jansen Makelaars is het meeste actief in Rijen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Roland Jansen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Roland Jansen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rijen 2 € 580.000
Haarlem 1 € 1.050.000
Alkmaar 1 € 380.000

Type woningen die Roland Jansen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Roland Jansen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Roland Jansen Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
vrijstaande woning
20%
2 onder 1 kapwoning
13%
halfvrijstaande woning
13%
hoekwoning
13%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Roland Jansen Makelaars

Wat kost Roland Jansen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Roland Jansen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Roland Jansen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.200 en de € 4.900.

Waar is Roland Jansen Makelaars actief?

+

Roland Jansen Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rijen, Haarlem en Alkmaar.

In welk prijssegment is Roland Jansen Makelaars actief?

+

Roland Jansen Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Roland Jansen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 647.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rijen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rijen en vergelijkbaar is aan Roland Jansen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!