Makelaars in Drimmelen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Drimmelen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Drimmelen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Drimmelen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Drimmelen Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Drimmelen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Drimmelen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Drimmelen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 985.000
 • Gemiddelde verkooptijd 110
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Drimmelen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Drimmelen

In Drimmelen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Drimmelen.

Bij de verkoop van een huis in Drimmelen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Drimmelen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Drimmelen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 985.000.

Het meest voorkomende energielabel in Drimmelen is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Drimmelen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Drimmelen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Drimmelen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Drimmelen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Tetering Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Drimmelen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Drimmelen.

 • Storimans en Partners

  2. Storimans en Partners

  Verkooptijd
  200 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 895.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Drimmelen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Drimmelen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Drimmelen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Drimmelen Centrum

  Verkooptijd
  110 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 985.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Drimmelen

In Drimmelen zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Van Tetering Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Drimmelen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Weitjes 7 Van Tetering Makelaardij € 1.075.000
Dorpsstraat 14 Storimans en Partners € 895.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Drimmelen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Drimmelen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Drimmelen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Drimmelen.

Wat kost een makelaar in Drimmelen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Drimmelen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Drimmelen van € 9.900 tot € 11.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Drimmelen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Drimmelen zijn € 4.900 a € 7.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Drimmelen?

+

De meest verkopende makelaar van Drimmelen is Van Tetering Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Drimmelen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Drimmelen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Drimmelen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Drimmelen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!