Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs

Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs is een makelaar gevestigd in Breda. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Breda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 727.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs verkoopt

Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs is het meeste actief in Breda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Breda 12 € 676.000
Ulvenhout 5 € 827.000
Bavel 1 € 995.000
Prinsenbeek 1 € 575.000

Type woningen die Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
35%
tussenwoning
18%
2 onder 1 kapwoning
12%
galerijflat
12%
benedenwoning
6%
bovenwoning
6%
hoekwoning
6%
portiekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs

Wat kost Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.600 en de € 5.500.

Waar is Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs actief?

+

Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Breda, Ulvenhout, Bavel en Prinsenbeek.

In welk prijssegment is Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs actief?

+

Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 727.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Breda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Breda en vergelijkbaar is aan Bastiaansen van den Bemd Makelaars & Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!