Makelaars in Chaam

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Chaam, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Chaam. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Chaam helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Elsakker.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Chaam zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Chaam afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 513.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 143.000
 • Aantal transacties 20
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Chaam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Chaam

In Chaam is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 624.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 143.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Chaam.

Bij de verkoop van een huis in Chaam is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 141 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 624.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Chaam. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Chaam weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 513.000.

Het meest voorkomende energielabel in Chaam is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Chaam. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Chaam

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Chaam? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Chaam. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Thuiz Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Chaam, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Chaam.

Populaire buurten in Chaam

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Chaam? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Chaam. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Elsakker

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 489.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Roode Beek

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 473.000
  Woningen verkocht
  5
 • 3. Den Brabander

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 460.000
  Woningen verkocht
  4
 • 4. Wolfsdonk

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 405.000
  Woningen verkocht
  4
 • 5. Buitengebied Chaam

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 998.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Chaam

In Chaam zijn de afgelopen maand 20 woningen verkocht. Makelaar Thuiz Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Chaam.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wildertstraat 35 Storimans en Partners € 1.100.000
Baarleseweg 50 b Schalk Makelaardij € 895.000
Kapelstraat 16 Van der Sande Makelaars € 825.000
Gilzeweg 21 Thuiz Makelaardij € 675.000
Wolfsdonk 11 Thuiz Makelaardij € 600.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Chaam

Hoeveel makelaars zijn er actief in Chaam?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Chaam. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Chaam.

Wat kost een makelaar in Chaam?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Chaam is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Chaam van € 5.100 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Chaam?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Chaam zijn € 2.600 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Chaam?

+

De meest verkopende makelaar van Chaam is Thuiz Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Chaam zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Chaam?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Chaam aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Chaam.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!