Makelaars in Alphen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Alphen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Alphen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Alphen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Noordoost Alphen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Alphen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Alphen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 394.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -72.000
 • Aantal transacties 26
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Alphen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Alphen

In Alphen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 491.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -72.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Alphen.

Bij de verkoop van een huis in Alphen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 491.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Alphen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Alphen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 394.000.

Het meest voorkomende energielabel in Alphen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Alphen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Alphen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Alphen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Alphen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Thuiz Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Alphen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Alphen.

 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 361.000
  Woningen verkocht
  8
 • Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 383.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  79 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 685.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  106 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 400.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Alphen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Alphen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Alphen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Noordoost Alphen

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 411.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Zuidoost Alphen

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 366.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Zuidwest Alphen

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 363.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. Buitengebied Alphen

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  1
 • 5. Noordwest Alphen

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Alphen

In Alphen zijn de afgelopen maand 26 woningen verkocht. Makelaar Thuiz Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Alphen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Baarleseweg 6 Claudia Makelaardij € 685.000
Venweg 2 Schalk Makelaardij € 575.000
Walkvat 14 Thuiz Makelaardij € 550.000
Baarleseweg 57 Makelaars- en Adviesburo Broeders € 500.000
Boskriek 17 a Thuiz Makelaardij € 497.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Alphen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Alphen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Alphen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Alphen.

Wat kost een makelaar in Alphen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Alphen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Alphen van € 3.900 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Alphen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Alphen zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Alphen?

+

De meest verkopende makelaar van Alphen is Thuiz Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Alphen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Alphen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Alphen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Alphen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!