Makelaars in Molenhoek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Molenhoek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Molenhoek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Molenhoek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Molenhoek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Molenhoek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Molenhoek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 457.000
 • Gemiddelde verkooptijd 57
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -114.000
 • Aantal transacties 30
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Molenhoek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Molenhoek

In Molenhoek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 357.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -114.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Molenhoek.

Bij de verkoop van een huis in Molenhoek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 134 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 357.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Molenhoek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Molenhoek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 457.000.

Het meest voorkomende energielabel in Molenhoek is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Molenhoek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Molenhoek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Molenhoek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Molenhoek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kolmeijer makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Molenhoek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Molenhoek.

Populaire buurten in Molenhoek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Molenhoek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Molenhoek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Molenhoek

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 457.000
  Woningen verkocht
  30

Top 5 woningen verkocht in Molenhoek

In Molenhoek zijn de afgelopen maand 30 woningen verkocht. Makelaar Kolmeijer makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Molenhoek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dominicanessenstraat 36 Claase Garantiemakelaars € 895.000
Lindenlaan 89 Kolmeijer makelaars € 875.000
Hoeveveld 23 Claase Garantiemakelaars € 850.000
Rijksweg 6 a Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving € 689.000
Oude Bovensteweg 32 Claase Garantiemakelaars € 650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Molenhoek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Molenhoek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Molenhoek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Molenhoek.

Wat kost een makelaar in Molenhoek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Molenhoek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Molenhoek van € 4.600 tot € 5.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Molenhoek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Molenhoek zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Molenhoek?

+

De meest verkopende makelaar van Molenhoek is Kolmeijer makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Molenhoek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Molenhoek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Molenhoek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Molenhoek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!