Makelaars in Stevensbeek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Stevensbeek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Stevensbeek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Stevensbeek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Stevensbeek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Stevensbeek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Stevensbeek zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Stevensbeek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 371.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Stevensbeek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Stevensbeek

In Stevensbeek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Stevensbeek.

Bij de verkoop van een huis in Stevensbeek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 225 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Stevensbeek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Stevensbeek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 371.000.

Het meest voorkomende energielabel in Stevensbeek is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Stevensbeek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Stevensbeek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Stevensbeek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Stevensbeek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VIND Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Stevensbeek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Stevensbeek.

 • Verkooptijd
  108 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 269.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Stevensbeek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Stevensbeek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Stevensbeek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Stevensbeek

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 371.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Stevensbeek

In Stevensbeek zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar VIND Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Stevensbeek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Stevensbeekseweg 14 Vastgoed Totaal € 450.000
Ceresstraat 32 VIND Makelaardij € 399.000
Mullemsedijk 12 D VIND Makelaardij € 365.000
Bethaniëstraat 40 Makelaardij Twan Poels € 269.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stevensbeek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Stevensbeek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Stevensbeek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Stevensbeek.

Wat kost een makelaar in Stevensbeek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Stevensbeek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Stevensbeek van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Stevensbeek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Stevensbeek zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Stevensbeek?

+

De meest verkopende makelaar van Stevensbeek is VIND Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Stevensbeek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Stevensbeek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Stevensbeek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Stevensbeek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!