Connect makelaardij

Connect makelaardij is een makelaar gevestigd in Venray. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Connect makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Connect makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Venray en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Connect makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Connect makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 344.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 26.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Connect makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Connect makelaardij verkoopt

Connect makelaardij is het meeste actief in Venray. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Connect makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Connect makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Venray 14 € 350.000
Oostrum 3 € 311.000
Meerlo 2 € 305.000
Leunen 1 € 590.000
Goes 1 € 199.000

Type woningen die Connect makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Connect makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Connect makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
32%
2 onder 1 kapwoning
21%
tussenwoning
21%
hoekwoning
16%
bovenwoning
5%
portiekwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Connect makelaardij

Wat kost Connect makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Connect makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Connect makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Connect makelaardij actief?

+

Connect makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Venray, Oostrum, Meerlo, Leunen en Goes.

In welk prijssegment is Connect makelaardij actief?

+

Connect makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Connect makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 344.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Venray

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Venray en vergelijkbaar is aan Connect makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!