Makelaars in Bergen L

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bergen L, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Bergen L. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bergen L helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuw-Bergen Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bergen L zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bergen L afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 403.000
 • Gemiddelde verkooptijd 61
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -142.000
 • Aantal transacties 25
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bergen L
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bergen L

In Bergen L is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 366.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -142.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bergen L.

Bij de verkoop van een huis in Bergen L is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 366.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bergen L. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bergen L weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 403.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bergen L is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bergen L. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bergen L

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bergen L? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bergen L. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Peelrand Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bergen L, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bergen L.

Populaire buurten in Bergen L

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bergen L? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bergen L. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuw-Bergen Kern

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 382.000
  Woningen verkocht
  19
 • 2. Oud-Bergen Kern

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 362.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Aijen Kern

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 563.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Aijen Buitengebied

  Verkooptijd
  146 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 530.000
  Woningen verkocht
  1
 • 5. Nieuw-Bergen Buitengebied

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Bergen L

In Bergen L zijn de afgelopen maand 25 woningen verkocht. Makelaar Peelrand Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bergen L.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Aijenseweg 20 C Peelrand Makelaardij € 775.000
Bargapark 49 Smedema Makelaars & Taxateurs € 629.500
Fazantstraat 26 Vastgoed Hoogstpersoonlijk € 629.500
Havikstraat 10 Peelrand Makelaardij € 599.000
Bargapark 24 Makelaardij Twan Poels € 598.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bergen L

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bergen L?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Bergen L. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bergen L.

Wat kost een makelaar in Bergen L?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bergen L is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bergen L van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bergen L?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bergen L zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bergen L?

+

De meest verkopende makelaar van Bergen L is Peelrand Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bergen L zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bergen L?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bergen L aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bergen L.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!