Peelrand Makelaardij

Peelrand Makelaardij is een makelaar gevestigd in Venray. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Peelrand Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Peelrand Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Venray en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Peelrand Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Peelrand Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 371.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 47.000
  • Aantal transacties 129
Meer informatie over Peelrand Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Peelrand Makelaardij verkoopt

Peelrand Makelaardij is het meeste actief in Venray. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Peelrand Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Peelrand Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Venray 65 € 357.000
Bergen L 12 € 335.000
Oostrum 5 € 310.000
Ysselsteyn 4 € 345.000
Blitterswijck 3 € 308.000

Type woningen die Peelrand Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Peelrand Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Peelrand Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
35%
2 onder 1 kapwoning
28%
tussenwoning
13%
geschakelde woning
7%
portiekflat
6%
hoekwoning
5%
galerijflat
3%
halfvrijstaande woning
3%
maisonnette
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Peelrand Makelaardij

Wat kost Peelrand Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Peelrand Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Peelrand Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Peelrand Makelaardij actief?

+

Peelrand Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Venray, Bergen L, Oostrum, Ysselsteyn en Blitterswijck.

In welk prijssegment is Peelrand Makelaardij actief?

+

Peelrand Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Peelrand Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 371.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Venray

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Venray en vergelijkbaar is aan Peelrand Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!