Boonen Makelaardij

Boonen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Venlo. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Boonen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Boonen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Venlo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boonen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Boonen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 376.000
  • Gemiddelde verkooptijd 60
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 43.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over Boonen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Boonen Makelaardij verkoopt

Boonen Makelaardij is het meeste actief in Venlo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boonen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boonen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Venlo 14 € 326.000
Venray 3 € 330.000
Meerlo 2 € 303.000
Grubbenvorst 1 € 589.000
America 1 € 515.000

Type woningen die Boonen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boonen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boonen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
21%
vrijstaande woning
21%
hoekwoning
17%
halfvrijstaande woning
4%
portiekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boonen Makelaardij

Wat kost Boonen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boonen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boonen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Boonen Makelaardij actief?

+

Boonen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Venlo, Venray, Meerlo, Grubbenvorst en America.

In welk prijssegment is Boonen Makelaardij actief?

+

Boonen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boonen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 376.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Venlo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Venlo en vergelijkbaar is aan Boonen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!