Makelaars in Wellerlooi

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Wellerlooi, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Wellerlooi. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Wellerlooi helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Wellerlooi Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Wellerlooi zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Wellerlooi zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Wellerlooi afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 536.000
 • Gemiddelde verkooptijd 130
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Wellerlooi
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Wellerlooi

In Wellerlooi is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 351.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Wellerlooi.

Bij de verkoop van een huis in Wellerlooi is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 351.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Wellerlooi. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Wellerlooi weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 536.000.

Het meest voorkomende energielabel in Wellerlooi is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Wellerlooi. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Wellerlooi

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Wellerlooi? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Wellerlooi. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Maas en Peel Makelaardij en Taxaties de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Wellerlooi, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Wellerlooi.

Populaire buurten in Wellerlooi

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Wellerlooi? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Wellerlooi. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Wellerlooi Kern

  Verkooptijd
  235 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 447.000
  Woningen verkocht
  1
 • 2. Wellerlooi Buitengebied

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 625.000
  Woningen verkocht
  1

Top 2 woningen verkocht in Wellerlooi

In Wellerlooi zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Maas en Peel Makelaardij en Taxaties verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Wellerlooi.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Westerweg 3 Maas en Peel Makelaardij en Taxaties € 625.000
Catharinastraat 41 CoMaCon Makelaardij € 447.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wellerlooi

Hoeveel makelaars zijn er actief in Wellerlooi?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Wellerlooi. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Wellerlooi.

Wat kost een makelaar in Wellerlooi?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Wellerlooi is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Wellerlooi van € 5.400 tot € 6.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Wellerlooi?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Wellerlooi zijn € 2.700 a € 4.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Wellerlooi?

+

De meest verkopende makelaar van Wellerlooi is Maas en Peel Makelaardij en Taxaties. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Wellerlooi zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Wellerlooi?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Wellerlooi aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Wellerlooi.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!