CoMaCon Makelaardij

CoMaCon Makelaardij is een makelaar gevestigd in Swolgen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt CoMaCon Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. CoMaCon Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Swolgen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van CoMaCon Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties CoMaCon Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 493.000
  • Gemiddelde verkooptijd 92
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over CoMaCon Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar CoMaCon Makelaardij verkoopt

CoMaCon Makelaardij is het meeste actief in Swolgen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar CoMaCon Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt CoMaCon Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Swolgen 3 € 517.000
Melderslo 2 € 497.000
Tienray 1 € 300.000
Merselo 1 € 776.000
Horst 1 € 441.000

Type woningen die CoMaCon Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat CoMaCon Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat CoMaCon Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
75%
2 onder 1 kapwoning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in CoMaCon Makelaardij

Wat kost CoMaCon Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van CoMaCon Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer CoMaCon Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is CoMaCon Makelaardij actief?

+

CoMaCon Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Swolgen, Melderslo, Tienray, Merselo en Horst.

In welk prijssegment is CoMaCon Makelaardij actief?

+

CoMaCon Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar CoMaCon Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 493.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Swolgen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Swolgen en vergelijkbaar is aan CoMaCon Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!