Makelaars in Arcen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Arcen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Arcen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Arcen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Arcen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Arcen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Arcen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 358.000
 • Gemiddelde verkooptijd 69
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -194.000
 • Aantal transacties 20
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Arcen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Arcen

In Arcen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 356.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -194.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Arcen.

Bij de verkoop van een huis in Arcen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 137 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 356.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Arcen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Arcen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 358.000.

Het meest voorkomende energielabel in Arcen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Arcen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Arcen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Arcen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Arcen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Ankie ! de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Arcen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Arcen.

Populaire buurten in Arcen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Arcen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Arcen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Arcen

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 370.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Brandemolen en Veld

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 291.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Lingsfort

  Verkooptijd
  108 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Arcen

In Arcen zijn de afgelopen maand 20 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Ankie ! verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Arcen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Maliebaan 49 Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV € 675.000
Schans 12 a Makelaardij Ankie ! € 585.000
Schans 16 C Makelaardij Ankie ! € 549.500
Boerenweg 44 Makelaardij Ankie ! € 549.000
Maasstraat 146 Vastgoed Hoogstpersoonlijk € 356.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Arcen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Arcen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Arcen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Arcen.

Wat kost een makelaar in Arcen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Arcen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Arcen van € 3.600 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Arcen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Arcen zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Arcen?

+

De meest verkopende makelaar van Arcen is Makelaardij Ankie !. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Arcen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Arcen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Arcen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Arcen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!