Makelaars in Tienray

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Tienray, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Tienray. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Tienray helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Tienray.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Tienray zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Tienray zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Tienray afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 320.000
 • Gemiddelde verkooptijd 56
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Tienray
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Tienray

In Tienray is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Tienray.

Bij de verkoop van een huis in Tienray is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 109 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Tienray. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Tienray weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 320.000.

Het meest voorkomende energielabel in Tienray is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Tienray. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Tienray

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Tienray? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Tienray. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Startpunt Wonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Tienray, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Tienray.

 • Peelrand Makelaardij

  2. Peelrand Makelaardij

  Verkooptijd
  128 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 519.000
  Woningen verkocht
  1
 • InterMakelaars

  3. InterMakelaars

  Verkooptijd
  147 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 239.000
  Woningen verkocht
  1
 • Boek en Offermans Makelaars

  4. Boek en Offermans Makelaars

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 240.000
  Woningen verkocht
  1
 • Maas en Peel Makelaardij en Taxaties

  5. Maas en Peel Makelaardij en Taxaties

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Tienray

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Tienray? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Tienray. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Tienray

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Tienray

In Tienray zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Startpunt Wonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Tienray.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Spoorstraat 32 Peelrand Makelaardij € 519.000
Nieuwe Baan 6 Startpunt Wonen € 399.000
Spoorstraat 19 Startpunt Wonen € 285.000
Pastoor Dinckelsstraat 3 Startpunt Wonen € 285.000
Pastoor Maessenstraat 21 Maas en Peel Makelaardij en Taxaties € 275.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Tienray

Hoeveel makelaars zijn er actief in Tienray?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Tienray. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Tienray.

Wat kost een makelaar in Tienray?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Tienray is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Tienray van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Tienray?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Tienray zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Tienray?

+

De meest verkopende makelaar van Tienray is Startpunt Wonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Tienray zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Tienray?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Tienray aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Tienray.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!