Makelaars in Hegelsom

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hegelsom, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Hegelsom. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hegelsom helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hegelsom.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hegelsom zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hegelsom zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hegelsom afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 360.000
 • Gemiddelde verkooptijd 58
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hegelsom
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hegelsom

In Hegelsom is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 361.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Hegelsom.

Bij de verkoop van een huis in Hegelsom is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 117 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 361.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hegelsom. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hegelsom weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 360.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hegelsom is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hegelsom. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hegelsom

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hegelsom? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hegelsom. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat HuisPortaal.nl de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hegelsom, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hegelsom.

 • Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  127 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 480.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 317.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 185.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Hegelsom

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hegelsom? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hegelsom. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hegelsom

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 313.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Verspreide huizen Hegelsom

  Verkooptijd
  111 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 455.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Hegelsom

In Hegelsom zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar HuisPortaal.nl verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hegelsom.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Past. Debijestraat 58 Makelaarscentrum € 600.000
Bosstraat 29 Startpunt Wonen € 425.000
Kruisstraat 19 HuisPortaal.nl € 375.000
Bakhuuske 53 Makelaarscentrum € 359.500
Veldlaan 19 HuisPortaal.nl € 339.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hegelsom

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hegelsom?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Hegelsom. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hegelsom.

Wat kost een makelaar in Hegelsom?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hegelsom is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hegelsom van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hegelsom?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hegelsom zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hegelsom?

+

De meest verkopende makelaar van Hegelsom is HuisPortaal.nl. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hegelsom zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hegelsom?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hegelsom aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hegelsom.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!