Makelaars in Oirlo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oirlo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Oirlo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oirlo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oirlo.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oirlo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Oirlo zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Oirlo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 382.000
 • Gemiddelde verkooptijd 83
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oirlo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oirlo

In Oirlo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Oirlo.

Bij de verkoop van een huis in Oirlo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 103 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oirlo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oirlo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 382.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oirlo is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oirlo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oirlo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oirlo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oirlo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Peelrand Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Oirlo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oirlo.

 • Verkooptijd
  140 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 469.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Oirlo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oirlo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oirlo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oirlo

  Verkooptijd
  83 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 382.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Oirlo

In Oirlo zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Peelrand Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Oirlo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Deputé Petersstraat 7 InterMakelaars € 469.000
Gertrudisstraat 28 . Peelrand Makelaardij € 295.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oirlo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oirlo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Oirlo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oirlo.

Wat kost een makelaar in Oirlo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oirlo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oirlo van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oirlo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oirlo zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oirlo?

+

De meest verkopende makelaar van Oirlo is Peelrand Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oirlo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oirlo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oirlo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oirlo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!