Arvalis

Arvalis is een makelaar gevestigd in Beesel. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Arvalis hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Arvalis is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Beesel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Arvalis. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Arvalis in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 489.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 117.000
  • Aantal transacties 24
Meer informatie over Arvalis
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Arvalis verkoopt

Arvalis is het meeste actief in Beesel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Arvalis woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Arvalis ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Venlo 3 € 487.000
Beesel 3 € 483.000
Melderslo 2 € 484.000
Panningen 2 € 310.000
Velddriel 1 € 920.000

Type woningen die Arvalis verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Arvalis diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Arvalis het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
82%
tussenwoning
9%
2 onder 1 kapwoning
5%
halfvrijstaande woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Arvalis

Wat kost Arvalis bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Arvalis voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Arvalis je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.700.

Waar is Arvalis actief?

+

Arvalis heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Venlo, Beesel, Melderslo, Panningen en Velddriel.

In welk prijssegment is Arvalis actief?

+

Arvalis is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Arvalis actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 489.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Beesel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Beesel en vergelijkbaar is aan Arvalis. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!