Arvalis

Arvalis is een makelaar gevestigd in Venlo. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Arvalis hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Arvalis is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Venlo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Arvalis. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Arvalis in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 485.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 21.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over Arvalis
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Arvalis verkoopt

Arvalis is het meeste actief in Venlo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Arvalis woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Arvalis ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Beesel 4 € 450.000
Venlo 4 € 445.000
Melderslo 2 € 484.000
Panningen 2 € 310.000
Sevenum 1 € 639.000

Type woningen die Arvalis verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Arvalis diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Arvalis het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
65%
2 onder 1 kapwoning
17%
tussenwoning
9%
geschakelde woning
4%
halfvrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Arvalis

Wat kost Arvalis bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Arvalis voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Arvalis je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Arvalis actief?

+

Arvalis heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Beesel, Venlo, Melderslo, Panningen en Sevenum.

In welk prijssegment is Arvalis actief?

+

Arvalis is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Arvalis actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 485.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Venlo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Venlo en vergelijkbaar is aan Arvalis. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!