Makelaars in Leveroy

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Leveroy, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Leveroy. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Leveroy helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Leveroy.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Leveroy zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Leveroy zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Leveroy afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 568.000
 • Gemiddelde verkooptijd 116
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -510.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Leveroy
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Leveroy

In Leveroy is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 275.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -510.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Leveroy.

Bij de verkoop van een huis in Leveroy is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 148 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 275.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Leveroy. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Leveroy weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 568.000.

Het meest voorkomende energielabel in Leveroy is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Leveroy. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Leveroy

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Leveroy? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Leveroy. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Saelmans Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Leveroy, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Leveroy.

Populaire buurten in Leveroy

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Leveroy? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Leveroy. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Leveroy

  Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 560.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Deckerstraat-Bergdijk

  Verkooptijd
  264 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 590.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in Leveroy

In Leveroy zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Saelmans Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Leveroy.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kerkstraat 14 Saelmans Makelaardij € 785.000
Onderweg 2 Saelmans Makelaardij € 595.000
Deckersstraat 12 Dwars Makelaars | Qualis € 590.000
Kerkveldstraat 1 Reuvers Makelaardij B.V. € 300.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Leveroy

Hoeveel makelaars zijn er actief in Leveroy?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Leveroy. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Leveroy.

Wat kost een makelaar in Leveroy?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Leveroy is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Leveroy van € 5.700 tot € 6.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Leveroy?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Leveroy zijn € 2.800 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Leveroy?

+

De meest verkopende makelaar van Leveroy is Saelmans Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Leveroy zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Leveroy?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Leveroy aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Leveroy.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!