Smolenaers Makelaardij

Smolenaers Makelaardij is een makelaar gevestigd in Weert. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Smolenaers Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Smolenaers Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Weert en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Smolenaers Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Smolenaers Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Smolenaers Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 500.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Smolenaers Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Smolenaers Makelaardij verkoopt

Smolenaers Makelaardij is het meeste actief in Weert. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Smolenaers Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Smolenaers Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Weert 1 € 500.000

Type woningen die Smolenaers Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Smolenaers Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Smolenaers Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Smolenaers Makelaardij

Wat kost Smolenaers Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Smolenaers Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Smolenaers Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Smolenaers Makelaardij actief?

+

Smolenaers Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Weert.

In welk prijssegment is Smolenaers Makelaardij actief?

+

Smolenaers Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Smolenaers Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 500.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Weert

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Weert en vergelijkbaar is aan Smolenaers Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!