Makelaars in Hunsel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hunsel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Hunsel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hunsel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Hunsel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hunsel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hunsel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hunsel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 347.000
 • Gemiddelde verkooptijd 69
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 43.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hunsel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hunsel

In Hunsel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 348.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 43.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Hunsel.

Bij de verkoop van een huis in Hunsel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 164 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 348.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hunsel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hunsel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 347.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hunsel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hunsel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hunsel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hunsel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hunsel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hermans Makelaars wonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hunsel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hunsel.

 • Witte & Verheul Makelaars

  2. Witte & Verheul Makelaars

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 345.000
  Woningen verkocht
  1
 • Richard Schroeten Makelaars

  3. Richard Schroeten Makelaars

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1
 • Aelmans Woningmakelaars BV

  4. Aelmans Woningmakelaars BV

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 280.000
  Woningen verkocht
  1
 • Laenen Makelaardij | VerschilMakelaar

  5. Laenen Makelaardij | VerschilMakelaar

  Verkooptijd
  159 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 595.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Hunsel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hunsel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hunsel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Hunsel

  Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 347.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Hunsel

In Hunsel zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Hermans Makelaars wonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hunsel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Swillerhout 18 Laenen Makelaardij | VerschilMakelaar € 595.000
Nuienplein 12 Richard Schroeten Makelaars € 450.000
Nuienplein 16 Hermans Makelaars wonen € 350.000
Kallestraat 42 Witte & Verheul Makelaars € 345.000
Kallestraat 18 Hermans Makelaars wonen € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hunsel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hunsel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Hunsel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hunsel.

Wat kost een makelaar in Hunsel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hunsel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hunsel van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hunsel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hunsel zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hunsel?

+

De meest verkopende makelaar van Hunsel is Hermans Makelaars wonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hunsel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hunsel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hunsel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hunsel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!