Makelaars in Weert

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Weert, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 31 makelaars actief geweest in Weert. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Weert helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Boshoven-Vrakker.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Weert zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Weert afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 369.000
 • Gemiddelde verkooptijd 49
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -7.000
 • Aantal transacties 509
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Weert
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Weert

In Weert is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 366.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -7.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Weert.

Bij de verkoop van een huis in Weert is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 366.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Weert. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Weert weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 369.000.

Het meest voorkomende energielabel in Weert is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Weert. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Weert

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Weert? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Weert. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Saelmans Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Weert, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Weert.

Populaire buurten in Weert

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Weert? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Weert. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Boshoven-Vrakker

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 338.000
  Woningen verkocht
  65
 • 2. Weert-Centrum

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 301.000
  Woningen verkocht
  50
 • 3. Moesel

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 331.000
  Woningen verkocht
  49
 • 4. Keent

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 310.000
  Woningen verkocht
  44
 • 5. Leuken

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  42

Top 5 woningen verkocht in Weert

In Weert zijn de afgelopen maand 509 woningen verkocht. Makelaar Saelmans Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Weert.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Van Goghlaan 13 Saelmans Makelaardij € 1.150.000
Breijbaan 36 Hendriks Makelaardij € 1.060.000
Hulsterdijk 10 Saelmans Makelaardij € 985.000
Kazernelaan 23 Saelmans Makelaardij € 895.000
Kazernelaan 24 Saelmans Makelaardij € 865.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Weert

Hoeveel makelaars zijn er actief in Weert?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 31 makelaars actief geweest in Weert. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Weert.

Wat kost een makelaar in Weert?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Weert is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Weert van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Weert?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Weert zijn € 1.800 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Weert?

+

De meest verkopende makelaar van Weert is Saelmans Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Weert zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Weert?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Weert aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Weert.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!