Sharon Bish Makelaardij

Sharon Bish Makelaardij is een makelaar gevestigd in Weert. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Sharon Bish Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Sharon Bish Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Weert en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Sharon Bish Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Sharon Bish Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 345.000
  • Gemiddelde verkooptijd 70
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -132.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Sharon Bish Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Sharon Bish Makelaardij verkoopt

Sharon Bish Makelaardij is het meeste actief in Weert. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Sharon Bish Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Sharon Bish Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Weert 11 € 343.000
Stramproy 2 € 447.000
Zelhem 1 € 249.000
Ospel 1 € 175.000
Nederweert 1 € 438.000

Type woningen die Sharon Bish Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Sharon Bish Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Sharon Bish Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
30%
tussenwoning
22%
hoekwoning
15%
vrijstaande woning
15%
maisonnette
7%
portiekflat
7%
halfvrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sharon Bish Makelaardij

Wat kost Sharon Bish Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Sharon Bish Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Sharon Bish Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Sharon Bish Makelaardij actief?

+

Sharon Bish Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Weert, Stramproy, Zelhem, Ospel en Nederweert.

In welk prijssegment is Sharon Bish Makelaardij actief?

+

Sharon Bish Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Sharon Bish Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 345.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Weert

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Weert en vergelijkbaar is aan Sharon Bish Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!