Frissen makelaardij & taxaties

Frissen makelaardij & taxaties is een makelaar gevestigd in Weert. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Frissen makelaardij & taxaties hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Frissen makelaardij & taxaties is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Weert en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Frissen makelaardij & taxaties. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Frissen makelaardij & taxaties in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 390.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 43.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over Frissen makelaardij & taxaties
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Frissen makelaardij & taxaties verkoopt

Frissen makelaardij & taxaties is het meeste actief in Weert. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Frissen makelaardij & taxaties woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Frissen makelaardij & taxaties ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Weert 9 € 352.000
Nederweert 7 € 426.000
Ospel 1 € 695.000
Eindhoven 1 € 175.000

Type woningen die Frissen makelaardij & taxaties verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Frissen makelaardij & taxaties diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Frissen makelaardij & taxaties het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
39%
tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
11%
hoekwoning
6%
penthouse
6%
portiekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Frissen makelaardij & taxaties

Wat kost Frissen makelaardij & taxaties bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Frissen makelaardij & taxaties voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Frissen makelaardij & taxaties je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Frissen makelaardij & taxaties actief?

+

Frissen makelaardij & taxaties heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Weert, Nederweert, Ospel en Eindhoven.

In welk prijssegment is Frissen makelaardij & taxaties actief?

+

Frissen makelaardij & taxaties is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Frissen makelaardij & taxaties actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 390.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Weert

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Weert en vergelijkbaar is aan Frissen makelaardij & taxaties. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!