Frissen makelaardij & taxaties

Frissen makelaardij & taxaties is een makelaar gevestigd in Nederweert. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Frissen makelaardij & taxaties hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Frissen makelaardij & taxaties is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nederweert en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Frissen makelaardij & taxaties. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Frissen makelaardij & taxaties zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Frissen makelaardij & taxaties in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 415.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -73.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Frissen makelaardij & taxaties
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Frissen makelaardij & taxaties verkoopt

Frissen makelaardij & taxaties is het meeste actief in Nederweert. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Frissen makelaardij & taxaties woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Frissen makelaardij & taxaties ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nederweert 5 € 424.000
Weert 4 € 334.000
Ospel 1 € 695.000

Type woningen die Frissen makelaardij & taxaties verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Frissen makelaardij & taxaties diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Frissen makelaardij & taxaties het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
38%
tussenwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
13%
geschakelde woning
13%
penthouse
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Frissen makelaardij & taxaties

Wat kost Frissen makelaardij & taxaties bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Frissen makelaardij & taxaties voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Frissen makelaardij & taxaties je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Frissen makelaardij & taxaties actief?

+

Frissen makelaardij & taxaties heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nederweert, Weert en Ospel.

In welk prijssegment is Frissen makelaardij & taxaties actief?

+

Frissen makelaardij & taxaties is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Frissen makelaardij & taxaties actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 415.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nederweert

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nederweert en vergelijkbaar is aan Frissen makelaardij & taxaties. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!