Dirk Hendriks Makelaardij

Dirk Hendriks Makelaardij is een makelaar gevestigd in Roggel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dirk Hendriks Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Dirk Hendriks Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roggel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dirk Hendriks Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dirk Hendriks Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 359.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 12.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over Dirk Hendriks Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dirk Hendriks Makelaardij verkoopt

Dirk Hendriks Makelaardij is het meeste actief in Roggel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dirk Hendriks Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dirk Hendriks Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Roggel 14 € 390.000
Heibloem 2 € 305.000
Herkenbosch 1 € 208.000
Neer 1 € 430.000
Meijel 1 € 359.000

Type woningen die Dirk Hendriks Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dirk Hendriks Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dirk Hendriks Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
vrijstaande woning
26%
2 onder 1 kapwoning
17%
halfvrijstaande woning
13%
eindwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dirk Hendriks Makelaardij

Wat kost Dirk Hendriks Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dirk Hendriks Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dirk Hendriks Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Dirk Hendriks Makelaardij actief?

+

Dirk Hendriks Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Roggel, Heibloem, Herkenbosch, Neer en Meijel.

In welk prijssegment is Dirk Hendriks Makelaardij actief?

+

Dirk Hendriks Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dirk Hendriks Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 359.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roggel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roggel en vergelijkbaar is aan Dirk Hendriks Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!