Makelaars in Horn

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Horn, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 16 makelaars actief geweest in Horn. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Horn helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Horn.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Horn zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Horn afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 359.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -110.000
 • Aantal transacties 32
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Horn
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Horn

In Horn is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 255.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -110.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Horn.

Bij de verkoop van een huis in Horn is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 255.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Horn. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Horn weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 359.000.

Het meest voorkomende energielabel in Horn is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Horn. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Horn

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Horn? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Horn. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hermans Makelaars wonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Horn, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Horn.

 • Jack Frenken makelaars en adviseurs

  2. Jack Frenken makelaars en adviseurs

  Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 381.000
  Woningen verkocht
  5
 • Reuvers Makelaardij B.V.

  3. Reuvers Makelaardij B.V.

  Verkooptijd
  111 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 439.000
  Woningen verkocht
  2
 • Peters Wiertz en Wijnands Makelaardij

  4. Peters Wiertz en Wijnands Makelaardij

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 332.000
  Woningen verkocht
  2
 • Van Cromvoirt Makelaars | NVM én Qualis

  5. Van Cromvoirt Makelaars | NVM én Qualis

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 665.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Horn

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Horn? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Horn. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Horn

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 359.000
  Woningen verkocht
  32

Top 5 woningen verkocht in Horn

In Horn zijn de afgelopen maand 32 woningen verkocht. Makelaar Hermans Makelaars wonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Horn.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Stadhouderlaan 29 Van Cromvoirt Makelaars | NVM én Qualis € 950.000
Sportparklaan 3 Jack Frenken makelaars en adviseurs € 650.000
Hagelkruis 31 Reuvers Makelaardij B.V. € 630.000
Stadhouderlaan 5 Hermans Makelaars wonen € 600.000
Jufferven 2 Makelaarsland € 599.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Horn

Hoeveel makelaars zijn er actief in Horn?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 16 makelaars actief geweest in Horn. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Horn.

Wat kost een makelaar in Horn?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Horn is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Horn van € 3.600 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Horn?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Horn zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Horn?

+

De meest verkopende makelaar van Horn is Hermans Makelaars wonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Horn zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Horn?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Horn aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Horn.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!