Makelaars in Haelen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Haelen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Haelen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Haelen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Haelen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Haelen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Haelen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 321.000
 • Gemiddelde verkooptijd 50
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 41.000
 • Aantal transacties 33
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Haelen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Haelen

In Haelen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 346.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 41.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Haelen.

Bij de verkoop van een huis in Haelen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 346.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Haelen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Haelen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 321.000.

Het meest voorkomende energielabel in Haelen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Haelen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Haelen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Haelen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Haelen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hermans Makelaars wonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Haelen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Haelen.

 • Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

  2. Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 443.000
  Woningen verkocht
  3
 • Hendriks Makelaardij

  3. Hendriks Makelaardij

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 268.000
  Woningen verkocht
  3
 • Reuvers Makelaardij B.V.

  4. Reuvers Makelaardij B.V.

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 282.000
  Woningen verkocht
  3
 • Lenders Makelaardij en Taxaties o.z.

  5. Lenders Makelaardij en Taxaties o.z.

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 338.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Haelen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Haelen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Haelen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Haelen

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 321.000
  Woningen verkocht
  33

Top 5 woningen verkocht in Haelen

In Haelen zijn de afgelopen maand 33 woningen verkocht. Makelaar Hermans Makelaars wonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Haelen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
't Laar 6 Maat Makelaars € 675.000
Grote Kampweg 11 Ingrid Ververs Makelaars & Juristen € 575.000
Grote Kampweg 10 b Hermans Makelaars wonen € 550.000
Strikkenhof 1 Ingrid Ververs Makelaars & Juristen € 465.000
Beekstraat 10 Lenders Makelaardij en Taxaties o.z. € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Haelen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Haelen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Haelen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Haelen.

Wat kost een makelaar in Haelen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Haelen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Haelen van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Haelen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Haelen zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Haelen?

+

De meest verkopende makelaar van Haelen is Hermans Makelaars wonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Haelen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Haelen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Haelen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Haelen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!