Bouten Makelaardij B.V.

Bouten Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Panningen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bouten Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Bouten Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Panningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bouten Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bouten Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 355.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 2.000
  • Aantal transacties 96
Meer informatie over Bouten Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bouten Makelaardij B.V. verkoopt

Bouten Makelaardij B.V. is het meeste actief in Panningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bouten Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bouten Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Panningen 21 € 307.000
Maasbree 14 € 400.000
Helden 13 € 366.000
Meijel 11 € 379.000
Baarlo 9 € 347.000

Type woningen die Bouten Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bouten Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bouten Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
41%
vrijstaande woning
30%
tussenwoning
15%
hoekwoning
4%
halfvrijstaande woning
3%
eindwoning
2%
portiekwoning
2%
galerijflat
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bouten Makelaardij B.V.

Wat kost Bouten Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bouten Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bouten Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Bouten Makelaardij B.V. actief?

+

Bouten Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Panningen, Maasbree, Helden, Meijel en Baarlo.

In welk prijssegment is Bouten Makelaardij B.V. actief?

+

Bouten Makelaardij B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bouten Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 355.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Panningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Panningen en vergelijkbaar is aan Bouten Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!