Fraai makelaardij & woonadvies

Fraai makelaardij & woonadvies is een makelaar gevestigd in Beringe. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Fraai makelaardij & woonadvies hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Fraai makelaardij & woonadvies is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Beringe en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Fraai makelaardij & woonadvies. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Fraai makelaardij & woonadvies in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 348.000
  • Gemiddelde verkooptijd 27
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -27.000
  • Aantal transacties 26
Meer informatie over Fraai makelaardij & woonadvies
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Fraai makelaardij & woonadvies verkoopt

Fraai makelaardij & woonadvies is het meeste actief in Beringe. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Fraai makelaardij & woonadvies woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Fraai makelaardij & woonadvies ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Beringe 4 € 323.000
Panningen 4 € 451.000
Helden 4 € 313.000
Baarlo 2 € 315.000
Egchel 2 € 427.000

Type woningen die Fraai makelaardij & woonadvies verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Fraai makelaardij & woonadvies diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Fraai makelaardij & woonadvies het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
30%
vrijstaande woning
26%
eindwoning
11%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
11%
geschakelde woning
7%
tussenwoning
7%
galerijflat
4%
maisonnette
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fraai makelaardij & woonadvies

Wat kost Fraai makelaardij & woonadvies bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Fraai makelaardij & woonadvies voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Fraai makelaardij & woonadvies je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Fraai makelaardij & woonadvies actief?

+

Fraai makelaardij & woonadvies heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Beringe, Panningen, Helden, Baarlo en Egchel.

In welk prijssegment is Fraai makelaardij & woonadvies actief?

+

Fraai makelaardij & woonadvies is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Fraai makelaardij & woonadvies actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 348.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Beringe

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Beringe en vergelijkbaar is aan Fraai makelaardij & woonadvies. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!